Tuotteemme

Kuumaöljylämpö

Tuottamamme kuumaöljylämpö on 90 – 300 ° C  lämpötiloja vaativiin teollisuusprosesseihin käytettävä lämmitysratkaisu, jolla voidaan lämmittää mitä erikoisimpia lämmönkäyttökohteita. Kuumaöljy on kattilassa lämmitettävä lämmönsiirron väliaine, jota voidaan siirtää asiakkaan lämmönkäyttökohteeseen sille rakennettua omaa siirtoputkistoa pitkin. Toholammin ORC-voimalaitoksessa tuotetaan kuumaöljylämpöä kotimaisella lähialueen kiinteällä polttoaineella, joka takaa sille pienen hiilijalanjäljen.

Kaukolämpö

Tuottamamme kaukolämpö on luotettava valinta. Suuren ja nykyaikaisen päävoimalaitoksemme lisäksi palvelemme asiakkaitamme kolmen vara- ja huippukuormalaitoksen turvin. Näin varmistamme lämmönjakelun kaikissa olosuhteissa. Toimintavarmuutensa lisäksi kaukolämpö on vaivaton, energiatehokas ja edullinen lämmitysratkaisu. Hinnoittelu on vakaata, avointa ja ennustettavaa. Kaukolämmityksen avulla lämmitys pysyy halutun tasaisena ulkolämpötilasta riippumatta. Lue lisää kaukolämmöstä www.kaukolampo.fi.

Sähkö

Tuotamme sähköä energiatehokkaasti Suomen ensimmäisellä ORC-prosessilla. Sähkö on kaukolämmön sivutuote, jota tuottamalla pystymme hyödyntämään suurimman osan polttoaineiden sisältämästä energiasta. Omakotitalon koko vuoden sähköntarve tuotetaan vain yhdessä päivässä!

Autovaaka

Autovaakamme on myös asiakkaidemme käytössä. Helppokäyttöisellä vaa’alla ajoneuvosi punnitus käy nopeasti. Omalla vaakakortillasi voi tehdä punnituksia vuorokauden kaikkina ajankohtina ja kaikista punnituksista tulostuu kuitti tositteeksi.